1.Proprietate

Domeniul www.VizitezRomania.ro este proprietatea Techno Energy SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza portalul www.VizitezRomania.ro.
Accesul si utilizarea portalului www.VizitezRomania.ro se face cu respectarea anumitor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea portalului www.VizitezRomania.ro, conectarea si accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea tuturor termenilor si conditiilor, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

2.Scop/Acces

Scopul permis pentru utilizarea portalului este obtinerea de informatii despre o anumita destinatie turistica aflata pe teritoriul Romaniei, sau aflarea destinatiilor turistice disponibile intr-o zona de interes. Nu permitem utilizarea portalului in alte scopuri.
Prin termenul “utilizator” al portalului www.VizitezRomania.ro se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Accesul utilizatorilor la portalul www.VizitezRomania.ro poate fi restrictionat temporar sau definitiv, fara a fi necesara nici o explicatie, notificare sau formalitate.

3.Proprietate intelectuala

www.VizitezRomania.ro ofera acces liber la portal si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatiile existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de societatea Techno Energy SRL in calitatea sa de proprietar si dezvoltator al portalului www.VizitezRomania.ro si/sau a partenerilor sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, obtinuta anterior, prin acordul scris al societatii detinatoare si/sau al partenerilor sai.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt protejate de drepturi de proprietate. In acest sens, acolo unde textele/imaginile au fost preluate de pe alte surse, a fost specificata sursa si a fost postat link catre sursele de unde au fost prelute.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al societatii detinatoare , societatii detinatoare nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de societatii detinatoare si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau obtinut in prealabil.
www.VizitezRomania.ro poate furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse online ale partenerilor si/sau sponsorilor. www.VizitezRomania.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. www.VizitezRomania.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de situl propriu si/sau de catre site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de www.VizitezRomania.ro prin intermediul portalului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica/atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
www.VizitezRomania.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita www.VizitezRomania.ro, societatea detinatoare si/sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
In cadrul obiectivelor postate pe www.VizitezRomania.ro sunt introduse texte si imagini. Imaginile sunt in cea mai mare parte realizate de catre membrii echipei noastre, de catre colaboratorii nostri, sau preluate de pe alte pagini. Acolo unde s-a stiut s-a specificat sursa si s-a postat link catre pagina de unde a fost preluta.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

4.Restrictii in utilizare

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua www.VizitezRomania.ro sau a sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua gazda a portalului www.VizitezRomania.ro care nu sunt publice, fara autorizatie;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua www.VizitezRomania.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. www.VizitezRomania.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

5.Continuitatea serviciului

Echipa care gestioneaza domeniul www.VizitezRomania.ro depune toate eforturile pentru ca portalul sa fie accesibil non stop.
www.VizitezRomania.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
www.VizitezRomania.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
www.VizitezRomania.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

6.Exonerarea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. www.VizitezRomania.ro este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
www.VizitezRomania.ro nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra ;
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
www.VizitezRomania.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu securitatea www.VizitezRomania.ro sau a liniei dvs. de comunicare cu portalul.
Nici un sfat sau alte informatii indiferent de forma in care sunt obtinute de la portalul www.VizitezRomania.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

7.Limitarea raspunderii

Societatea Techno Energy SRL si www.VizitezRomania.ro nu vor fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca www.VizitezRomania.ro a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin sau de pe site-ul www.VizitezRomania.ro;
– acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe www.VizitezRomania.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii direct la adresa office@vizitezromania.ro sau trimitand mesaj din pagina de contact “Contacteaza-ne” cu mesajul “Doresc sa raportez o incalcare a dreptului de autor”.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. www.VizitezRomania.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Avand in vedere cantitatea mare de informatii si sursele diverse din care au fost culese aceste informatii, va recomandam ca inainte de a le considera sigure, inainte de a lua decizia de a calatori catre obiectivele promovate de catre portal sa le verificati si in alte surse. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. www.VizitezRomania.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
www.VizitezRomania.ro. nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

8.Confidentialitate si informatii personale

Informatiile personale puse la dispozitia portalul www.VizitezRomania.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date www.VizitezRomania.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate în viitor de catre societatea detinatoare precum si de partenerii sai agreati.
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.VizitezRomania.ro, conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, www.VizitezRomania.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.
La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@vizitezromania.ro, www.VizitezRomania.ro se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
www.VizitezRomania.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
www.VizitezRomania.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
www.VizitezRomania.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile portalului.
Politica site-ului  www.VizitezRomania.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, www.VizitezRomania.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea www.VizitezRomania.ro , libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre www.VizitezRomania.ro , fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor. Aceasta clauza se aplica atat in general cat si in situatia in care utilizatorii transmit catre portal informatii si imagini special in scopul publicarii sau actualizarii obiectivelor turistice nelistate sau listate.
Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.
www.VizitezRomania.ro  foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.
Pe site-ul  www.VizitezRomania.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul www.VizitezRomania.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
www.VizitezRomania.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

9.Forta majora

www.VizitezRomania.ro, afiliatii sau/si in general, furnizorii de informatie catre portal nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de www.VizitezRomania.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.VizitezRomania.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.VizitezRomania.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.VizitezRomania.ro, erorile de operare, greva etc.

10.Notificari

Orice notificare catre www.VizitezRomania.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul modalitatilor de comunicare stipulate in prezentul document.