Societatea Techno Energy s-a infiintat in anul 2015, cu scopul de a promova tehnologii regenerabile, tehnologii economice de consum energetic, softuri de comanda si optimizare a consumurilor energetice, programe/programare.
In prezent, pe langa furnizarea de solutii de efcientizare a consumurilor energetice, sisteme de producere de energie electrica din surse regenerabile oferim si softuri, programe, pagini WEB.
Proiectul VizitezRomania este un proiect dezvoltat de catre o parte dintre angajatii societatii Techno Energy SRL. Proiectul s-a nascut din dorinta initiatorului de a pune la un loc mai multe informatii care exista “imprastiate” pe internet, si care pentru a fi accesate iti consuma, consideram noi, prea mult timp.
Astfel am dezvoltat o infrastructura, pe care am inceput sa adaugam diverse obiective turistice.
Avand in vedere multitudinea de obiective turistice din tara, nu vom temina curand (asta daca vom termina vreodata). In acest sens, orice ajutor este binevenit si ne este de folos. Ne puteti sustine prin a cumpara/promova produsele VizitezRomania, si/sau prin a va alatura echipei de voluntari.

Ne gasiti la Adresa:
Str.: Imparatu Traian nr.: 27
Cod Postal: 420145
Localitatea: Bistrita
Judetul: Bistrita Nasaud
Tara: Romania
Datele societatii sunt:
Reg. Com.: J06/XXX/2015
C.U.I.: 34141004
Banca Transilvania Bistrita
Nu ezitati sa ne contactati la:
Telefonul fix: 0263 – 236731
Telefonul mobil: 0744 – 683940
Faxul fix: 0263 – 236588
Pentru probleme legate de tehnologii energetice si software: office@technoenergy.ro
Pentru probleme legate de proiectul VizitezRomania: office@lvizitezromania.ro si formularul de contact din pagina web: Contacteaza-ne.

Cu stima,
Echipa Techno Energy.